Forside * Nyheder

Sonos Ace hovedtelefoner: Sonos klar med TV audio swap til billigere soundbars og Android enheder

-

Sonos har lanceret en praktisk ny funktion kaldet TV Audio Swap sammen med deres Ace-hovedtelefoner. Funktionen giver dig mulighed for at sende lyd, der normalt ville komme ud af Sonos Arc soundbaren, direkte til hovedtelefonerne.

To måneder senere tilbyder Sonos nu denne funktion til deres mere overkommelige soundbars og gør den tilgængelig for både iOS- og Android-brugere.

Annonce:

TV Audio Swap er nu kompatibel med begge generationer af Sonos Beam samt den budgetvenlige Sonos Ray. Tidligere krævede funktionen en iPhone eller iPad for at blive aktiveret, men nu kan Android-enheder også bruges. Funktionen bruger en direkte Wi-Fi-forbindelse til at sende lyd fra soundbaren til hovedtelefonerne, men opsætning og indstilling kræver Sonos-appen.

LÆS OGSÅ: TEST: Sonos Ace – De første hovedtelefoner fra Sonos

Du aktiverer TV Audio Swap ved at holde nede på indholdstastens skyder. Sonos’ private lyttefunktion understøtter spatial audio surround sound med head tracking – begge funktioner er valgfrie – for en mere immersiv oplevelse. Funktionen fungerer med alle input til dit TV, inklusive spillekonsoller, hvilket er praktisk i de sene aftentimer.

 

For at få TV Audio Swap til at fungere på Beam og Ray skal du installere den nyeste Sonos-appopdatering (iOS | Android). Den nye version indeholder også flere fejlrettelser, der skal forbedre den daglige ydeevne af dit Sonos-system.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.