Forside * Nyheder

Samsung Smartthings er nu ISO 27001 sikkerhedsgodkendt.

-

Samsung Electronics modtager ISO/IEC 27001:2022-certificering for informationssikkerhed

Samsung Electronics har i dag annonceret, at deres globale platform for sammenkoblet liv, SmartThings, har modtaget den internationale standard ISO/IEC 27001:2022-certificering for informationssikkerhedsstyringssystemer (ISMS).

ISO 27001 er den førende globale standard for ISMS og blev etableret af Den Internationale Standardiseringsorganisation (ISO). Standarden giver virksomheder vejledning i systematisk at håndtere risici for informationsaktiver og opnå mål for informationsbeskyttelse.

Annonce:

Certificeringen blev modtaget fra British Standards Institution (BSI), en verdensberømt standardiserings- og certificeringsorganisation. For at blive certificeret skal en virksomhed opfylde standarden på i alt 123 detaljerede punkter, herunder politikker for informationssikkerhed, adgangskontrol til informationsaktiver og hændelsesrespons, blandt andre.

Med denne certificering har Samsung bevist, at informationsbeskyttelsen af deres SmartThings Cloud opererer i overensstemmelse med internationale standarder, samtidig med at de leverer integrerede sammenkoblede oplevelser. Denne officielle anerkendelse vil yderligere styrke tilliden og øge virksomhedens konkurrenceevne – ikke kun blandt SmartThings-brugere, men også partnere.

“Betydningen af cloud-teknologi og informationsbeskyttelse øges i et hurtigt skiftende forretningsmiljø,” sagde Harold Pradal, præsident for Assurance Services hos BSI. “Vi anerkendte, at Samsungs SmartThings’ driftskapacitet og sikkerhedsniveau er fremragende.”

“At SmartThings modtager ISO 27001-certificeringen er resultatet af vores vedvarende fokus på beskyttelse af information i en hyper-forbundet verden med eksponentielt stigende intelligens,” sagde Seungbum Choi, Executive Vice President og leder af Device Platform Center hos Samsung Electronics. “Men dette er blot endnu et skridt i vores bestræbelser på at styrke platformens sikkerhed. Vi vil fortsætte med at finde nye måder at sikre, at SmartThings’ personlige tjenester leveres endnu mere sikkert.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.