Forside * Nyheder

Samsung lancerer The Premiere 9 og The Premiere 7 laserprojektorer

-

Samsung har netop annonceret lanceringen af to nye projektorer, The Premiere 9 og The Premiere 7, der markerer en videreudvikling inden for hjemmeunderholdning.

Begge projektorer er udstyret med laserteknologi og designet til at skabe en førsteklasses hjemmebiografoplevelse med skarpe 4K-billeder, ultrakort projektionsafstand og kraftfuld lyd.

The Premiere 9 er udstyret med tredobbelt laserteknologi, som forbedrer farvenøjagtighed og lysstyrke. Denne model tilbyder desuden en lysstyrke på op til 3.450 ISO-lumen, hvilket sikrer klare og levende billeder selv i rum med meget lys. The Premiere 7, som er den mindre af de to modeller, har en lysstyrke på 2.500 ISO-lumen og tilbyder ligeledes en levende 4K-opløsning. Begge modeller understøtter HDR10+, hvilket bidrager til en forbedret billedkvalitet, og de kan projicere skærme op til 130 tommer.

Annonce:

 

Samsung har også fokuseret på at forbedre lydoplevelsen i disse nye projektorer. The Premiere 9 er udstyret med 40W 2.2.2-kanals up-firing-højttalere, mens The Premiere 7 har 30W 2.2-kanals højttalere. Begge modeller understøtter Dolby Atmos-teknologi, som leverer en omsluttende lydoplevelse uden behov for ekstra lydudstyr.

Projektorerne leveres med Samsung Tizen OS, som giver brugerne adgang til et bredt udvalg af streamingtjenester som Netflix, YouTube og Prime Video. Derudover har de indbyggede funktioner til cloud-baseret gaming via Samsung Gaming Hub, som gør det muligt at spille uden behov for en konsol. Projektorerne understøtter også stemmestyring og kan integreres med smart home-enheder via Samsung SmartThings.

 

Designet af The Premiere-serien er minimalistisk og kompakt med en stoffinish fra det danske firma Kvadrat. Denne æstetiske tilgang gør det muligt for projektorerne at passe ind i forskellige boligindretninger, samtidig med at de tilbyder nem installation og brugervenlighed.

Pris og levering

De nye projektorer vil være tilgængelige i Norden fra den 5. september 2024, med priser fra 29.999 DKK for The Premiere 7 og 44.999 DKK for The Premiere 9.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.