Forside * Nyheder

Samsung afslører brillefri ‘Odyssey 3D’-gaming skærm på Gamescom 2024

-

Samsung Electronics præsenterede i dag sin nyeste innovation inden for gaming-skærme, Odyssey 3D, ved den globale gamingmesse Gamescom 2024 i Köln, Tyskland.

Den nye skærm skiller sig ud ved at levere en fordybende 3D-oplevelse uden behov for briller, hvilket markerer et vigtigt skridt fremad for gamingteknologi.

Odyssey 3D benytter avanceret Light Field Display (LFD) teknologi, som omdanner 2D-indhold til realistiske 3D-billeder ved hjælp af en lentikulær linse på skærmens frontpanel. Kombineret med Eye Tracking og View Mapping-teknologi tilpasser skærmen sig brugerens synsvinkel, hvilket sikrer en dyb og dynamisk oplevelse. Denne innovative tilgang eliminerer behovet for de traditionelle 3D-briller, der tidligere har været nødvendige for at opnå lignende effekter.

Annonce:

 

“Vi er stolte af at kunne introducere Odyssey 3D på Gamescom, hvor vi fortsat viser vores engagement i at levere førsteklasses gaming-teknologi,” udtaler Hoon Chung, Executive Vice President of Enterprise Business Team hos Samsung Electronics.

Odyssey 3D fås i størrelserne 27-tommer og 37-tommer med 4K-opløsning, en responstid på 1 ms og en opdateringshastighed på op til 165Hz. Skærmen kan skifte mellem 2D- og 3D-tilstande, hvilket gør den alsidig for både casual gamere og professionelle.

På Gamescom 2024 vil deltagerne få mulighed for at prøve skærmen med nogle af de mest ventede spil, herunder KRAFTONs inZOI, som udnytter Odyssey 3D’s evner til at levere en ekstremt fordybende oplevelse. Samsung fremviser også andre modeller i deres Odyssey-serie, såsom Odyssey OLED G8 og Neo G9, der understøtter spil som Genshin Impact og World of Warcraft: The War Within.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.