Forside * Nyheder

QNAP lancerer QTS 5.2 NAS-operativsystem med fokus på sikkerhed og effektivitet

-

QNAP Systems annoncerede i dag frigivelsen af det opdaterede NAS-operativsystem, QTS 5.2.

En af hovedfunktionerne i denne nye version er introduktionen af Security Center, som proaktivt beskytter mod ransomware ved at overvåge filaktiviteter og implementere forebyggende sikkerhedsforanstaltninger.

Annonce:

Den nye opdatering bringer også understøttelse af TCG-Ruby selvkrypterende drev, der tilbyder en ekstra lag af sikkerhed og hjælper virksomheder med at overholde diverse regulativer såsom GDPR og HIPAA. Yderligere forbedringer inkluderer optimeringer, der strømliner driften, konfigurationen og administrationen af NAS-systemer, hvilket betydeligt forbedrer brugeroplevelsen.

Blandt de nye funktioner er også Kernel Mode SMB Daemon-accelerationsteknologi, som forbedrer SMB-transmissionsydelsen især ved brug af all-flash lagringssystemer. Der er ligeledes tilføjet nye backup- og gendannelsesmuligheder for NAS-systemindstillinger samt en appliste for nemmere udskiftning og installation af applikationer på nye enheder.

Den opdaterede QTS 5.2 version forbedrer desuden opstarts- og nedlukningstiderne med op til 30 % og introducerer mere bekvem adgang for domænebrugere til NAS-systemet.

For mere information om QTS 5.2 og de nye funktioner, kan interesserede besøge QNAPs officielle hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.