Forside * Nyheder

OnePlus lancerer ny forbedret foldbar med OnePlus Open Apex Edition

-

OnePlus afslørede i dag deres nyeste tilføjelse til serien af foldbare smartphones, OnePlus Open Apex Edition.

Den nye model, som fortsætter seriens tradition for innovation, kommer med betydelige opdateringer specielt designet til at forbedre både sikkerhed og brugeroplevelse.

Annonce:

Denne udgivelse bygger videre på den anerkendelse, som serien fik sidste år, da OnePlus Open blev kåret til ‘Årets Foldbare Mobil’. Thor Gøtz, landechef for OnePlus, nævnte, at dette nye produkt fortsætter med at udvikle og forbedre de aspekter, som har gjort de tidligere modeller populære, herunder lagerkapacitet, sikkerhed og nye funktioner til billedredigering.

Den nyeste model introducerer en række hardwareforbedringer, inklusiv en opgradering til 16 GB LPDDR5X RAM og 1 TB UFS 4.0 ROM. Disse specifikationer er beregnet til at give mere plads og forbedre ydelsen for multitasking og datalagring.

Et andet væsentligt fremskridt er den nye sikkerhedschip, certificeret med CC EAL5+, som yder avanceret beskyttelse af brugernes personlige data. Dette suppleres af en nyudviklet VIP-tilstand, der aktiveres via den orange Alert Slider på siden af telefonen. Når denne tilstand er aktiveret, låser telefonen ned for yderligere privatliv, idet alle mikrofoner og kameraer bliver deaktiveret, og reklameopsporing bliver stærkt begrænset.

På designfronten skiller OnePlus Open Apex Edition sig ud med sin nye Crimson Shadow-farve, der er inspireret af Hasselblads kameraer, specielt 503CW 60 Years Victor Red Edition. Telefonen er også udstyret med et premium vegansk lædercover og subtile metalliske detaljer.

En central funktion i den nye model er de AI-drevne billedredigeringsværktøjer, som AI Eraser og AI Smart Cutout, designet til at forbedre fotografering ved at tillade brugere at fjerne uønskede elementer fra billeder med enkle gestusser, eller skabe tilpassede klistermærker fra isolerede objekter i billeder.

Pris og levering

Detaljer om pris og tilgængelighed for OnePlus Open Apex Edition bliver annonceret den 27. august.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.