Forside * Featured

Officielt: Den nye Pixel 9 Pro Fold kommer til Danmark

-

Er du en af dem der var ked af at Pixel 8 Pro Fold ikke kom til Danmark, så er der godt nyt. Den nye Pixel 9 Pro Fold kommer til Danmark allerede den 4. september.

Google har netop præsenteret deres nye Google Pixel 9 Pro Fold til offentligheden, og den gode nyhed er at den kommer til Danmark. Men du skal have den store tegnebog klar, for den mindste model (256GB) kommer til at koste 14.799,- , mens den store model med 512GB lagerplads kommer til at koste 15.799,-.

Annonce:

Google Pixel 9 Pro Fold kommer med samme specifikationer når det gælder chipset og RAM som resten af Pro familien, så 16GB RAM og Tensor G4.

 

Den tyndeste foldbare fra Google indtil nu

Google Pixel 9 Pro Fold er den tyndeste foldbare fra Google indtil nu. Når den er foldet fylder den kun 155,2 høj x 77,1 bred x 10,5 dyb (mm), og foldet ud fylder den 155,2 høj x 150,2 bred x 5,1 dyb (mm). Den vejer 257 gram.

Den kommer med Android 14 fra Google, og kommer med de samme AI funktioner som du også får med de andre Pixel 9 Pro modeller.

 

AI, drevet af Google Tensor G4

De nye Pixel 9-telefoner er drevet af Googles egen Tensor G4. Det er Googles hidtil mest effektive chip, og den er designet til at forbedre dagligdags brug, som f.eks. at åbne apps eller surfe på nettet.

Tensor G4 blev designet sammen med Google DeepMind og er optimeret til at køre Googles mest avancerede AI-modeller. Det bliver den første processor, der kører Gemini Nano med multimodalitet – som hjælper din telefon med at forstå tekst, billeder og lyd.

Pixel Studio er den første billedgenerator af sin slags. Så nu kan du bringe alle ideer til live fra bunden, direkte på din telefon – et ægte kreativt lærred.

Den drives af en kombination af en diFusion-model på enheden, der kører på Tensor G4, og Googles Imagen 3 tekst-til-billede-model i skyen. Med en brugergrænseflade, der er optimeret til nem prompting, stilændringer og redigering, kan du hurtigt bringe dine ideer til samtaler med venner og familie.

 

Kamera med op til 48MP og mange softwareforbedringer

På Pixel 9 Pro Fold får du tre kameraer på bagsiden: 48 MP vidvinkel, 10,5 MP ultravidvinkel med Makrofokus, 10,8 MP 5x telefotolinse, Superzoom op til 20x og optisk kvalitet ved 0,5x, 1x, 5x.

På forsiden får du et 10 MP Dual PD kamera til selfies.

Med en forbedret kameraydelse og en nyudviklet billedbehandlings-pipeline vil dine fotos og videoer indfange verden omkring dig mere præcist. Google har også tilføjet AI-funktioner, der hjælper dig med at perfektionere billedet – fra at få alle med på gruppebilledet til at optage videoer med indzoomning.

Der er som regel en udpeget fotograf, som ikke er med på gruppebilleder. Med Add Me får du et billede med alle, der var der – inklusive fotografen – uden at skulle pakke et stativ eller bede en fremmed om hjælp.

Google har genopfundet Panorama for at give detaljerede billeder – selv i svagt lys. Det er den højeste kvalitet af panoramaer i svagt lys på nogen smartphone.

Magic Editor har nye redigeringsmuligheder, så du kan få det billede, du ønsker. Med Auto frame kan du indramme et foto for at få en bedre komposition, og med Reimagine kan du blot skrive, hvad du vil se – f.eks. tilføje vilde blomster til en åben mark – så du kan bringe dine ideer til live.

Video Boost – som findes på alle Pro-telefoner – er endnu bedre og behandler Night Sight-videoer dobbelt så hurtigt, når videoerne er uploadet.

 

Pris og levering

Pixel 9 Pro Fold kommer med enten 256GB til 14.799,- , mens den store model med 512GB lagerplads kommer til at koste 15.799,-.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.