Forside * Nyheder

Motorola klar med to nye Android smartphones i deres Edge-serie

-

Motorola har netop udvidet deres populære Edge-serie med to nye tilføjelser, Edge 50 og Edge 50 Neo, der er designet til at tilbyde en kombination af luksus og tilgængelighed.

Selvom de befinder sig i den mere overkommelige ende af prisskalaen, har Motorola ikke gået på kompromis med kvaliteten, og de nye modeller byder på en række imponerende funktioner, der typisk er forbundet med dyrere smartphones.

Design og Holdbarhed

Edge 50-serien fortsætter Motorolas tradition for at levere smartphones med et flot design og solidt håndværk. Begge modeller er IP68- og MIL-810H-certificerede, hvilket betyder, at de er vand- og støvtætte samt testet til at modstå hårdhændet brug. Desuden er telefonerne beskyttet af Corning Gorilla Glass 3, hvilket yder ekstra beskyttelse mod ridser og skader.

Annonce:

Motorola har fortsat sit samarbejde med Pantone, hvilket har resulteret i en række iøjnefaldende farver. Edge 50 fås i Jungle Green, Koala Grey og Peach Fuzz, mens Edge 50 Neo kommer i Poinciana, Lattè, Grisaille og Nautical Blue. Begge modeller har desuden en bagside af vegansk læder, som giver et eksklusivt udseende og en behagelig følelse i hånden.

 

Avanceret Kamera og AI-teknologi

Motorola har lagt vægt på kamerateknologien i de nye modeller, der er udstyret med Sonys LYTIA-sensor, som er optisk stabiliseret. Ved hjælp af Motorolas egenudviklede AI-teknologi, Moto AI, lover de nye kameraer at levere skarpe og detaljerede billeder under alle lysforhold. Begge telefoner er desuden udstyret med 3x optisk zoom samt en superzoom-funktion, der kan nå helt op til 30x. Selvom billedkvaliteten kan blive kompromitteret ved maksimal zoom, er det stadig en bemærkelsesværdig funktion i denne prisklasse.

 

Skærm og Ydelse

Edge 50 og Edge 50 Neo er udstyret med pOLED-skærme, der understøtter Super HD (1220P) opløsning og HDR10+. Edge 50 har en større skærm på 6,7 tommer, mens Edge 50 Neo kommer med en 6,4-tommers skærm. Med hensyn til ydeevne drives Edge 50 af Snapdragon 7 Gen 1-chipset, mens Edge 50 Neo anvender MediaTek 7300-chipset. Begge modeller tilbyder op til 12 GB RAM og 512 GB lagerplads, hvilket sikrer hurtig og flydende performance i hverdagen.

Pris og Tilgængelighed

De nye Motorola Edge 50-modeller er tilgængelige fra den 29. august 2024. Priserne starter ved 3.999 kroner for Edge 50 Neo med 12 GB RAM og 512 GB lagerplads, mens Edge 50 med tilsvarende specifikationer koster 4.499 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.