Forside * Nyheder

Meta annullerer planer om avanceret mixed-reality headset

-
AI genereret. Foto: Pixabay.com

Meta har annulleret planerne om et premium mixed-reality headset, som var tiltænkt at konkurrere med Apples Vision Pro.

Facebook-ejer Meta dropper at bygge et premium mixed-reality headset, det skriver The Information. Nyhedsmediet har talt med to Meta-medarbejderem som fortæller at medarbejderne i deres Reality Labs-division er orienteret om at stoppe arbejdet i denne uge.

Det aflyste produkt gik internt under kodenavngivet “La Jolla” og var planlagt til lancering i 2027. Enheden skulle have været udstyret med ultrahøjopløsningsskærme kendt som micro OLEDs – den samme skærmteknologi, der bruges i Apple Vision Pro.

Annonce:

Markedet for virtuelle og mixed-reality headset fik fornyet opmærksomhed med Apples lancering sidste år, men Vision Pro har haft svært ved at sælge på grund af den høje pris på $3.500. Direkte omregnet er det kr. 23.500.

Meta’s Reality Labs-division, som står for udviklingen og markedsføringen af Quest-serien af headsets, har brugt milliarder af Metas formue uden at de penge er kommet ind igen. Alligevel forbliver CEO Mark Zuckerberg optimistisk omkring fremtiden for augmented og virtual reality teknologier.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.