Forside * Nyheder

Hjørring Antenneselskab (HAS) skifter tv-udbyder til Norlys fra årsskiftet

-

Hjørring Antenneselskab (HAS), som er en af Danmarks største antenneforeninger med mere end 20.000 medlemmer, har valgt at skifte tv-udbyder til Norlys fra den 1. januar 2025.

Med denne nye aftale får HAS’ medlemmer mulighed for at vælge mellem Norlys’ forskellige “Vælg selv”-produkter, ligesom de kan tage deres tv-pakke med på farten via Norlys Play, som kan bruges på telefon, computer eller via Chromecast.

Annonce:

Direktør for internet og tv-forretningen i Norlys, Sune Nabe Frederiksen, udtrykker stor tilfredshed med aftalen: “HAS er en antenneforening, som vi kender godt og før har samarbejdet med om at levere tv til deres medlemmer. Derfor er vi rigtig glade for at kunne byde dem velkommen tilbage i Norlys.”

Norlys er ingen fremmed for HAS-medlemmerne. Det tidligere Stofa, som i 2023 blev en del af Norlys’ brand, leverede tv-løsninger til HAS frem til 2015. Med den nye aftale genoptager Norlys samarbejdet med HAS, men det er ikke den eneste antenneforening, der vender tilbage til Norlys. Fra årsskiftet overtager Norlys også tv-forsyningen til Ruds-Vedby Antenneforening og Antenneforeningen Øst i Bramming.

 

Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys

“Vi er som andelsejet selskab nært beslægtet med antenneforeningerne og har lang erfaring med at forsyne dem med tv- og bredbåndsløsninger. Vi oplever lige nu en stigende interesse fra foreningskunderne, og vi er selvsagt meget tilfredse med, at vi nu styrker vores position på markedet yderligere,” tilføjer Sune Nabe Frederiksen.

Denne udvikling markerer endnu en styrkelse af Norlys’ position som en af de førende leverandører af tv- og bredbåndsløsninger til danske antenneforeninger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.