Forside * Nyheder

Gul & Gratis vil bekæmpe svindel med MitID-krav og SikkerHandel

-

Den populære danske online markedsplads Gul&Gratis har taget markante skridt for at sikre brugerne mod svindel ved at lancere nye sikkerhedsforanstaltninger.

Efter at have introduceret transaktionssystemet SikkerHandel i juni, har Gul&Gratis nu som den første markedsplads i Danmark indført krav om MitID-validering af alle sine brugere.

Annonce:

Administrerende direktør, Martin Holmblad, udtaler, at formålet med disse initiativer er at gøre det nemt og sikkert at handle brugte varer online. SikkerHandel-systemet, der er udviklet i samarbejde med SymblePay, Vipps MobilePay og Tryg Forsikring, sikrer, at betaling først gennemføres, når køberen har modtaget og godkendt varen. Hvis der opstår uenigheder, er begge parter beskyttet af forsikringen, hvilket reducerer risikoen for svindel.

 

Martin Holmblad, Adm. direktør for Gul&Gratis

Kravet om MitID-validering har allerede haft en stor effekt, og antallet af svindelhenvendelser på sitet er faldet med 94% på blot en måned. Holmblad erkender, at MitID-kravet kan være en udfordring for nogle brugere, men understreger, at det er en nødvendig foranstaltning for at sikre tryghed i online-handel.

Med disse tiltag styrker Gul & Gratis sin position som et sikkert sted at købe og sælge online, og Holmblad ser det som en vigtig milepæl i kampen mod online-svindel, samt en opfordring til danskerne om at vælge genbrug frem for nykøb i en tid, hvor bæredygtighed er mere relevant end nogensinde.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.