Forside * Nyheder

Google Pixel Watch 3 kommer i to størrelser og med bedre batteritid

-

Google har lyttet til deres brugere, og introducerer nu Google Pixel Watch 3 i to størrelser. Nu kan du få uret i både 41 og 45 mm.

Google er klar med næste generation af deres Pixel Watch, der er kommet til version 3. Den kommer i to versioner med WiFi og LTE, og i 41 og 45 mm. størrelse.

Annonce:

 

Både den originale 41 mm og den helt nye større 45 mm størrelse har Googles mest avancerede Actua-skærme, der er dobbelt så lysstærke som før med en maksimal lysstyrke på 2.000 nit – perfekt til at se din løbestatistik midt på turen på en solskinsdag. De justeres også automatisk til helt ned til 1 nit i mørke omgivelser for at give en mere diskret visning, f.eks. når du er i biografen. Actua-skærmene er også større med mindre rammer: Uret på 45 mm har 40 % mere skærm, og uret på 41 mm har 10 % mere skærm end Pixel Watch 2. Og skærmene er mere strømbesparende med opdateringshastigheder fra 60 Hz helt ned til kun 1 Hz i always-on-display.

Med disse mere energieffektive skærme, kombineret med Wear OS 5 og en strømbesparende hybridarkitektur, leverer Pixel Watch 3 pålidelig batterilevetid hele dagen. Det bruger endda maskinlæring til automatisk at registrere søvn og aktivere sengetidstilstand, der slukker for notifikationer og den altid tændte skærm, så man kan sove uforstyrret og samtidig spare på batteriet.

 

Kommer med både WiFi og LTE

Google har fortalt recordere.dk at flere danske operatører er klar med eSIM support på de nye LTE modeller, men vi har ikke fået en endelig fyldestgørende liste. Men YouSee, Telenor og Telia skulle understøtte eSIM ved lanceringen.

Der er flere smart funktioner og offline Google maps, og med Insights til at planlægge din aktivitet og restitution Fitness handler ikke kun om at give den fuld gas med din træning – det handler også om at lytte til din krop, når du har brug for at prioritere hvile. For at hjælpe dig med at finde den balance introducerer Pixel Watch 3 tre nye værktøjer: en helt ny Daily Readiness, Cardio Load og Target Load.

 

Den helt nye Daily Readiness er mere i overensstemmelse med din krops restitutionstilstand end nogensinde før. En forbedret algoritme sporer og analyserer din krops vigtigste restitutionsbiometri – hvilepuls, pulsvariabilitet og den seneste søvn. Resultatet er et mere præcist billede af, hvor klar din krop er til at tage fat på træningen hver dag.

Cardio Load hjælper dig med at holde bedre styr på din træning. Den sporer dit hjertes anstrengelse og intensitet under aktivitet og i løbet af dagen og holder endda styr på dine tendenser over tid for at hjælpe dig med at vide, om du over- eller undertræner, opretholder eller forbedrer din ůtness.5

Target Load er et personligt mål for din træning, som du modtager hver morgen. Det forbinder det hele og tager højde for din seneste kardiobelastning og parathed – og vejleder dig til at forbedre din ůtness, samtidig med at du afbalancerer din restitution.

Pris og levering

Google Pixel Watch 3 kommer i butikkerne fra den 10. september, og prisen bliver:

  • 41 mm / WiFi: 3.090,-
  • 41 mm / LTE: 3.890,-
  • 45 mm / WiFi: 3.490,-
  • 45 mm / LTE: 4.290,-

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.