Forside * Nyheder

Dreame Technology lancerer Z30 – En ny og ledningsfri støvsuger

-

Dreame Technology har introduceret en ny ledningsfri støvsuger, Z30, med fokus på høje præstationer og funktionalitet.

Z30 opererer med en hastighed på 150.000 omdrejninger per minut og er udstyret med teknologi, der automatisk tilpasser sugeevnen til størrelsen og mængden af opsugede partikler. HEPA H14-filtrene i støvsugeren fanger partikler ned til 0,1 mikron og eliminerer næsten alle bakterier og vira, hvilket bidrager til en forbedret luftkvalitet.

Annonce:

 

Støvsugeren, der kan køre 90 minutter på en enkelt opladning, dækker op til 300 kvadratmeter og kommer med en speciel børste til fjernelse af dyrehår, hvilket gør den velegnet til kæledyrsejere. Z30 tilbyder også udskiftelige børster og en adapter til rengøring af forskellige overflader og vanskeligt tilgængelige steder.

Produktet er forsynet med en indbygget LCD-skærm, der viser rengøringsresultaterne løbende, og LED-belysning for bedre sigtbarhed i mørke områder. Med sit ergonomiske design og en vægt på kun 2,2 kg er Z30 både let at håndtere og opbevare.

 

Pris og levering

Støvsugeren er tilgængelig nu og sælges for 4.090 kroner hos udvalgte forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.