Forside * Nyheder

Bowers & Wilkins lancerer nye True Wireless øretelefoner Pi6 og Pi8

-

Lydproducenten Bowers & Wilkins har introduceret to nye modeller af True Wireless-øretelefoner, Pi6 og Pi8.

De nye øretelefoner er udviklet af samme team, der står bag de anmelderroste Px7 S2e- og Px8-hovedtelefoner, og markerer et nyt skridt for Bowers & Wilkins inden for trådløs lydteknologi.

Annonce:

Pi6-modellen er baseret på teknologi fra Px7 S2e-hovedtelefonerne og er designet til at tilbyde høj lydkvalitet og komfort til en lavere pris. Pi8-modellen bygger på komponenter fra Px8 og leverer en endnu højere ydeevne. Begge modeller understøtter aptX Adaptive ved 24-bit/96kHz for at sikre lyd i ultrahøj opløsning. Pi8 inkluderer desuden aptX Lossless, hvilket giver mulighed for endnu højere lydkvalitet.

Pi6 og Pi8 er udstyret med forbedret batterilevetid, som gør det muligt at bruge øretelefonerne hele dagen, selv med aktiv støjreduktion aktiveret. En hurtig opladning på 15 minutter giver yderligere to timers brug. Pi6 har en samlet batterilevetid på op til 24 timer, mens Pi8 leverer op til 20 timers brug.

 

Øretelefonerne er fremstillet med fokus på både komfort og funktionalitet. Pi6 og Pi8 tilbyder Multipoint Bluetooth-parring og opgraderede antenner, som gør det nemmere at skifte mellem enheder. Opladningsetuiet til begge modeller er blevet slankere og mere lommevenligt. Pi8-etuiet understøtter desuden trådløs opladning og kan oprette forbindelse til eksterne lydkilder.

 

Lyd og støjreduktion

Begge modeller har avanceret støjreduktion og mikrofoner, der effektivt reducerer ekstern støj under opkald. Pi8 har seks mikrofoner, som sikrer klar lyd under samtaler. Øretelefonerne er også IP54-certificerede, hvilket beskytter mod støv og vandstænk.

 

Tilgængelighed og pris

Pi6 vil være tilgængelig i farverne Storm Grey, Cloud Grey, Forest Green og Glacier Blue fra starten af september til en pris på 1.799 kr.

Pi8 vil være tilgængelig i farverne Anthracite Black, Dove White, Jade Green og Midnight Blue fra slutningen af august til en pris på 2.999 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.