Forside * Featured

Snød Apple: Pirat-streaming-app lå lang tid i App Store

-

App til pirat-streaming opnåede App Store-godkendelse og var tilgængelig i mere end ét år

En app skjulte adgang til pirat-streaming af indhold fra tjenester som Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max og endda Apple TV+. Det skriver 9to5mac

Annonce:

Normalt ville den slags blive afvist ved hoveddøren til Apple App Store, men her var det lykkedes at smugle den ind i app-butikken, hvor den lå tilgængelig i mere end ét år.

App’en hed ‘Collect Cards: Store box’, og der var kun beskeden beskrivelse af dens anvendelse. Ud fra screenshots så det ud til at være en app med en enkel brugerflade, til håndtering af fotos og videoer.

Da app’en for nylig nåede 2. pladsen over de mest downloadede gratis apps i Brasilien, så vakte det opmærksomhed. Hvordan kunne en så simpel app nå sådan en popularitet?

Det viste sig at udviklerne havde snøret Apple, ved at lade app’en opføre sig forskelligt, alt efter hvor brugeren befandt sig.

En bruger fra USA så det simple interface til håndtering af fotos og videoer, mens en bruger i Brasilien så en pirat-streamingtjeneste med indhold fra Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max og Apple TV+

Apple har nu fjernet app’en fra App Store, og det vides ikke om pirat-streamingen har været tilgængelig i andre lande og regioner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.