Forside * Nyheder

Ny biografoplevelse i København: Himmelbio på Cinematekets tag

-
(foto: Cinemateket, Facebook)

København har fået en ny og spændende biografoplevelse med åbningen af Himmelbio på taget af Cinemateket. Denne open air-biograf tilbyder en unik filmoplevelse med en fantastisk udsigt over byen, hvor publikum kan nyde både internationale filmperler og danske klassikere under åben himmel.

Himmelbio præsenterer et varieret program med film, der spænder fra anerkendte internationale værker til elskede danske kortfilm og stumfilm. Om dagen er der gratis adgang til walk-in-biografen, hvor gæster kan opleve finurlige danske kortfilm og kuriøse stumfilm uden at skulle købe billet.

Himmelbio åbener den 16. august 2024, og billetter til Himmelbio kan købes i Cinematekets billetsalg i stueetagen eller via deres hjemmeside. Priserne er rimelige, med aften- og weekendforestillinger til 110 kr., og kun 75 kr. for medlemmer af Cinemateket. Familiefilm koster 75 kr., og walk-in-biografen er gratis i dagtimerne på hverdage.

Annonce:

Da Himmelbio er en udendørs biograf, så det er vigtigt at klæde sig efter vejret. Biografen er dog udstyret med markiser og sidegardiner, der kan beskytte mod let regn, blæst og kraftigt sollys. I tilfælde af dårligt vejr kan forestillinger blive aflyst, og billetter vil blive refunderet, eller man får en fribillet til en anden forestilling.

Filmlyden i Himmelbio kan høres gennem biografens højtalere eller via en lyd-app, som giver publikum en fleksibel lytteoplevelse. Biografstolene er designet til at være mere faste end dem i Cinematekets øvrige sale, hvilket sikrer en behagelig siddeoplevelse under forestillingerne.

Plads og teknologi

Himmelbio har plads til 127 gæster og er udstyret med en state-of-the-art LED-skærm, som sikrer høj billedkvalitet både i dagslys og om aftenen. Dette gør det muligt at vise film i alle lysforhold, hvilket forbedrer den samlede filmoplevelse.

Du kan se Himmelbio’s program her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.