Forside * Featured

Norlys’ Tv-Kunder kan nu følge livestatistik under Superliga-kampe

-
Når Superliga-sæsonen starter fredag aften kan tv-kunder i Norlys følge med i diverse statistikker direkte på skærmen under kampen med Norlys Play. Billedet viser – baseret på EM-finalen mellem Spanien og England – hvordan opsætningen i appen ser ud.

Norlys har netop introduceret en ny funktion for sportselskere, der bringer Superliga-oplevelsen til et nyt niveau for deres tv-kunder.

Fra og med i aften, hvor AGF og FC Midtjylland skyder superligasæsonen i gang på Ceres Park i Aarhus, kan seerne nu følge omfattende livestatistik direkte via Norlys Play-appen.

Den nye funktion giver seerne mulighed for at holde øje med vigtige statistikker som boldbesiddelse, antal afslutninger på mål, og hvordan det aktuelle resultat påvirker stillingen i gruppen. Alt dette uden at skulle fjerne blikket fra selve kampen. Dette giver en dybere forståelse af kampens taktiske udvikling og dynamik.

Annonce:

Sune Nabe Frederiksen, der er direktør for Norlys’ digitale forretning, udtaler: “Vi ved, at mange af vores kunder har set frem til sæsonstarten på Superligaen, og derfor skal de også have den bedst mulige oplevelse, når de sidder hjemme i stuerne og følger deres favorithold. Ved at integrere live kampstatistik i Norlys Play-appen vil vi give vores kunder en endnu mere nærværende og engagerende oplevelse.”

Kunderne kan vælge mellem flere faner med forskellige statistiksider, hvilket gør det muligt at tilpasse oplevelsen til deres personlige præferencer. Denne funktionalitet gør det nemt at få adgang til de mest relevante oplysninger under kampen.

Den nye statistikfunktion er tilgængelig for alle Norlys-kunder, når de bruger Norlys Play-appen. Funktionen vil gradvist blive udvidet til at inkludere kampe fra andre ligaer, der vises på Norlys’ kanaler. I første omgang er funktionen tilgængelig på Google TV, iPad og Android-tablet, men Norlys arbejder allerede på at udvide til flere platforme, herunder Apple TV og Samsung TV.

Udvidelse til Andre Sportsgrene

Norlys er også i gang med at undersøge mulighederne for at implementere lignende funktioner til andre sportsgrene og events, hvilket vil kunne bringe en tilsvarende forbedret oplevelse til et bredere spektrum af sportsfans.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.