Forside * Featured

Max henter film fra SF Studios distribution

-
Foto: recordere.dk. Collage: Warner Bros. Discovery

SF Studios og Warner Bros. Discovery underskriver ny samarbejdsaftale

SF Studios og Warner Bros Discovery har underskrevet en ny samarbejdsaftale, der giver WBD’s streamingtjeneste Max’s nordiske abonnenter mulighed for at være de første til at streame SF Studios’ nordiske og internationale distributionstitler, efter at filmene er blevet vist i biograferne og tilbudt til køb eller leje.

Den nye aftale giver SF Studios mulighed for at investere i flere nordiske produktioner og bringe filmene ud til et større og bredere publikum. Det fortæller SF Studios i en udmelding.

Annonce:

Aftalen vil omfatte internationale titler som The Zone of Interest, Horizon: An American Saga, Emilia Perez og Den of Thieves 2 – Pantera, samt et væld af nordisk producerede titler som LasseMajas Detektivbureau – Maskotten der forsvandt, Eagles of the Republic, A Nation at War, Under the Stars in the Sky, The Summer Book og Darklands.

“Vi er meget glade for at udvide vores samarbejde med Max til også at omfatte distribution af vores nordiske og internationale film. Det er spændende, at vores film vil nå ud til et endnu større publikum ved at blive eksponeret på Max’ nye platform. Den første film er The Zone of Interest, som udkommer i juli, efterfulgt af flere interessante nordiske og internationale titler”, udtaler Lars Wannebo, EVP Acquisition & Distribution, SF Studios.

“Vi er begejstrede for aftalen, som giver os mulighed for at tilbyde SF Studios’ lokale og internationale titler af høj kvalitet til vores nordiske seere. Denne aftale supplerer vores indholdstilbud i verdensklasse på vores nyligt lancerede, forbedrede Max-streamingtjeneste”, lyder det fra Ragnhild Thorbech, SVP Programming & Acquisitions, Warner Bros. Discovery.

Partnerskabet er et vigtigt skridt i SF Studios’ strategi om at udvide sin licens- og distributionsvirksomhed i Norden og samtidig tilbyde et stærkt udvalg af nordiske og internationale film til forbrugerne på det nordiske marked.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.