Forside * Nyheder

Logitech G lancerer MIXLINE: Ny software til gamere og streamere

-

Logitech G annoncerer i dag den fulde version af MIXLINE, som bliver tilgængelig fra den 16. juli 2024 på udvalgte markeder verden over. MIXLINE kan downloades gratis via Windows 10, version 20H2, og understøtter 22 forskellige sprog.

MIXLINE er designet til at forbedre lydhåndteringen for gamere og streamere. Programmet løser udfordringen med at administrere flere lydkilder, mixe og overvåge lyd med minimale systemressourcer. Det er intuitivt og kraftfuldt og hjælper med at sikre perfekt lydkvalitet i streams hver gang.

Annonce:

Med MIXLINE får brugere mere tid til at fokusere på deres gameplay og indholdsproduktion. “Routing og mixing af pc-lyd kan være komplekst med de nuværende værktøjer,” siger Andrew Coonrad, Head of Marketing, G HUB. “MIXLINE gør lydhåndtering nemt og smart, uanset om det er til gaming eller anden indholdsproduktion.”

 

Programmet kræver kun én lyddriver, hvilket frigør systemressourcer til andre applikationer som Streamlabs Desktop. Brugere kan vælge deres foretrukne lydinputs, kontrollere lyd med en enkelt knap og nyde en ren og enkel brugerflade til at styre lydkilder, destinationer og niveauer.

MIXLINE tilbyder også avancerede funktioner som uafhængig lydstyrkekontrol og tilpasning af farver på ind- og udgange, hvilket gør det lettere at holde styr på, hvor hver lydkilde går hen.

Ifølge Windows Central gør MIXLINE det nemt at fokusere på indhold og publikum, mens man producerer pålidelig kvalitetslyd, som er begyndervenlig og nem at lære.

MIXLINE inkluderer:

  • Træk og slip af lydspor, enkel overvågning med en enkelt knap.
  • Integration med Streamlabs for professionel lyd til streaming og optagelse.
  • Uafhængig lydstyrkekontrol for hver lydkilde.
  • Ren brugerflade, der ikke kræver ekstern hardwaremixer.

Logitech G har inkorporeret brugerfeedback i udviklingen af MIXLINE for at sikre, at det opfylder fællesskabets behov. Programmet gør lydhåndtering nemmere, hurtigere og mere ressourceeffektivt, så gamere og streamere kan fokusere på at skabe indhold uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.