Forside * Featured

Brandfare: IKEA tilbagekalder powerbanks

-
IKEA Varmfront model E2038

Stop brugen straks. Nogle af IKEAs powerbanks i serien Varmfront kan bryde i brand

IKEA tilbagekalder nu visse af deres VARMFRONT powerbanks på grund af brandfare.

De beder alle kunder, der ejer en af de berørte powerbanks om straks at stoppe brugen af produktet og henvende sig til IKEA for ombytning til et tilsvarende produkt, eller for at få pengene tilbage.

Annonce:

IKEA forklarer:

“IKEA udvikler sine produkter ved hjælp af et grundigt risikovurderings- og testprogram for at sikre, at produkterne lever op til alle gældende love og standarder på de markeder, hvor de sælges”.

“På trods af dette, er vi blevet gjort opmærksomme på, at visse VARMFRONT powerbanks kan udgøre en brandrisiko på grund af en produktionsfejl. Denne fejl er isoleret til enheder med de førnævnte datostempler. Derfor tilbagekaldes disse VARMFRONT powerbanks”.

“Kunder, der ejer et sådant produkt, bør straks stoppe brugen af produktet og henvende sig til IKEA for ombytning til et tilsvarende produkt eller for at få pengene tilbage. VARMFRONT powerbanks med andre datostempler er ikke berørt af denne tilbagekaldelse”.

Der er ikke meldt om nogle hændelser i Danmark.

IKEA Varmfront model E2037

De berørte enheder er:

  • VARMFRONT powerbank 10400 mAh (modelnummer E2038) med datostempel (ÅÅUU) 2313, 2316, 2318 eller 2319
  • VARMFRONT powerbank 5200 mAh (modelnummer E2037) med datostempel (ÅÅUU) 2318, 2319 eller 2322

Berørte powerbanks kan returneres til ethvert IKEA varehus, for ombytning til et tilsvarende produkt eller pengene tilbage. Kvittering er ikke nødvendig.

Er der spørgsmål kan IKEA kundeservice kontaktes på tlf. 70 15 09 09

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.