Forside * Nyheder

Denne Cybertruck i mini-format er en PC

-
(Foto: Xyber/IndieGoGo)

Hvis du er på udkig efter en mini-PC til skrivebordet, og samtidig er glad for Tesla, kan du udtrykke din fan-hengivenhed med Xyber XPC.

Det er næppe nogen hemmelighed at der blandt Recordere-læserne – ligesom blandt de fleste andre mennesker – findes fans af Tesla, fans af Elon Musk, fans af dem begge, og folk, der har den diametralt modsatte holdning til begge.

Hvis du ikke hører til i den sidste gruppe, og er PC-bruger, kan du udtrykke din begejstring for Tesla, Elon Musk eller begge dele, når du køber din næste mini-PC. I hvert fald, hvis du er villig til at købe denne på crowdfunding-sitet IndieGoGo.

Annonce:

Her vil du nemlig snart kunne købe en Cybertruck i miniudgave, der samtidig indeholder en mini-PC baseret på AMD Ryzen 7. Det er firmaet Xyber fra Hong Kong, der markedsfører den som en ”XPC Mini Desktop Computer”.

(Foto: Xyber/IndieGoGo)

Xyber XPC er ifølge Xyber ”Verdens hurtigste Ryzen 7 mini PC-firhjulstrækker” og det kan de jo relativt nemt erklære, eftersom der næppe findes ret mange andre. Og det er ikke hastigheden på gaden, der er tale om, desværre.

Kan køre Windows, men kan ikke køre

Xyber XPC kan nemlig ikke køre, men dørene kan åbnes og der er lys i forlygterne. Så du kan i det mindste lade lidt som om, du ejer en Cybertruck, hvis du går og drømmer om at investere i den usædvanlige og unikke Tesla-model.

PC’en på indersiden er som nævnt baseret på AMD Ryzen 7-chipsættet med 8 CPU-kerner (Ryzen 7 8845HS) og 12 Radeon-kerner på GPU’en. Du kan sætte op til 64GB DDR5-RAM i den og en SSD på op til 4TB.

(Foto: Xyber/IndieGoGo)

Under ”ladet” på ”Xyber-trucken” sidder alle stikforbindelserne. Disse inkluderer to USB-C-porte, der understøtter USB 3.2 Gen2, samt en gammeldaws USB-A-port, der understøtter USB 3.1 Gen1. Der er en HDMI 2.1-port, der kan understøtte op til tre forskellige skærme, hvis du bruger en splitter.

Og så er der også et af de klassiske minijack-stik til PC’er, der både fungerer som lydudgang og mikrofonindgang. De trådløse forbindelser inkluderer WiFi 6 og Bluetooth 5.2. Xyber-holdet er ifølge IndieGoGo-siden stadig i gang med at optimere bl.a. BIOS’en, så hverken pris eller tilgængelighed er offentliggjort endnu.

Men hvis du bare MÅ have dig en Xyber-truck mini-PC, kan du skrive dig op til at få en email, når crowdfunding-kampagnen går i gang – hvilket også udløser 10% rabat ifølge Xyber.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.