Forside * Nyheder

Dagrofa og Norlys indgår samarbejde om lynopladning ved bl.a. MENY og SPAR

-

Norlys og dagligvarekoncernen Dagrofa har indgået en aftale om opsætning af ladestandere ved over 50 af Dagrofas forskellige lokationer.

Med hver ladestander udstyret med to udtag tilføjer Norlys mere end 100 nye ladepunkter til Danmarkskortet. Dette initiativ understøtter Norlys’ ambition om at skabe et åbent ladenetværk, der når ud til lokalsamfundene.

Annonce:

“Vi i Norlys vil gerne tage ansvar for at skabe et åbent ladenetværk, der når helt ud i lokalsamfundene, så flere danskere får øjnene op for skiftet til elbil. Dagrofa råder over nogle unikke lokationer i den henseende, og derfor skaber vi med denne aftale flere lokale lademuligheder, hvor bilisterne kan bruge ladetiden til at handle ind,” siger Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning i en pressemeddelelse til recordere.dk.

Norlys’ offentlige ladestandere vil fungere som åbne netværk med gennemsigtige priser, der er ens for alle, uanset om de er kunder hos Norlys eller ej.

(foto: pixabay/stevepb)

Madunivers og opladning

Aftalen indebærer, at der opsættes hurtig- eller lynladere ved flere MENY-forretninger, SPAR-købmænd samt andre lokationer i Dagrofa-koncernen. Norlys vil også indlede dialog med selvstændige eller borgerdrevne købmænd i Dagrofa-kæderne MinKøbmand og Let Køb om mulighederne for at opsætte ladestandere, hvilket potentielt kan øge antallet af ladepunkter markant.

“Vi ved, at vores købmænd spiller en stor rolle for deres lokalsamfund, og derfor giver det rigtig god mening, at vi bidrager til at gøre det let at lade lokalt. Vores butikker er i forvejen kendetegnet ved kvalitet, lokal tilstedeværelse og fællesskab, og de værdier – som vi deler med Norlys – fremtidssikrer vi, når kunderne kan gå på opdagelse i vores univers af madoplevelser og komme ud til en bil med fuldt batteri,” siger Brian Videbæk, direktør for ejendomsudvikling i Dagrofa.

Ladestanderne vil blive sat i drift løbende, og de første forventes at være operationelle inden årets udgang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.