Forside * Featured

Apple vil øge filmudbuddet på Apple TV+

-

Apple er i aktive forhandlinger om at licensere flere film fra store Hollywood-studier for at styrke indholdet på Apple TV+, rapporterer Bloomberg.

Apple har traditionelt fokuseret på originale produktioner til deres streamingplatform, men nu ser det ud til, at Apple vil udvide sit tilbud ved at erhverve programmering fra de omfattende bibliotekker hos etablerede studier. Selvom Apple TV+ har haft succes med originale serier som “Ted Lasso” og “The Morning Show,” har tjenesten kæmpet med at matche de store kataloger hos konkurrenter som Netflix og Disney+.

Annonce:

Apple TV+ blev lanceret i november 2019 som en premium-tjeneste med fokus på indhold af høj kvalitet. På trods af kritikerros og talrige priser, herunder 72 Emmy-nomineringer i år, har Apple TV+ ikke tiltrukket samme antal abonnenter som konkurrenterne. Ifølge analysefirmaet MoffettNathanson bruger kun 11% af amerikanske husholdninger Apple TV+, sammenlignet med 55% for Netflix.

Det begrænsede indhold på Apple TV+ anses for at være en væsentlig faktor i den langsomme vækst. Data fra Antenna viser, at streamingtjenester med større indholdsbiblioteker, som Netflix, oplever lavere afbestillingsrater.

For at imødegå dette har Apple allerede begyndt at test med licensering af andre studiers film. Tidligere i år licenserede virksomheden cirka 50 film fra Hollywood-studier til sin tjeneste i USA, herunder populære titler som “Mean Girls” og “Titanic”. Den positive modtagelse af denne første batch af licenserede film har tilsyneladende opmuntret Apple til at forfølge yderligere aftaler. Disse forhandlinger sigter mod at licensere endnu flere titler, potentielt udvide tjenestens tilbud både internationalt og nationalt. Samtidig er store studier som Warner Bros., Discovery og Disney i stigende grad åbne for at sælge deres indhold til rivaler for at øge indtægterne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.