Forside * Nyheder

Apple Maps – Nu tilgængelig på web

-

Apple Maps er endelig tilgængelig på web. Dog er det lige nu en beta, som blev lanceret onsdag aften.

Apple Maps er tilgængelig via beta.maps.apple.com. Du kan gøre det meste af, hvad du kan i iOS-versionen af appen, herunder se guider, bestille mad direkte fra Maps, udforske byer og få information om virksomheder. Apple siger, at de vil lancere yderligere funktioner, som Look Around, i de kommende måneder.

Annonce:

Den webbaserede version af Apple Maps er kun tilgængelig på engelsk indtil videre og er kompatibel med Safari og Chrome på Mac og iPad, samt Chrome og Edge på Windows PC’er.

Apple planlægger at udvide supporten til andre sprog, browsere og platforme i fremtiden. Apple bemærker, at alle udviklere, der bruger deres MapKit JS-værktøj, kan linke ud til Maps på webben.

 

Siden lanceringen af Apple Maps på iPhone i 2012 har Apple gradvist tilføjet nye funktioner til tjenesten, herunder detaljerede bykort, multi-stop ruteplanlægning, cykelvejledninger, EV-ruteplanlægning og offline navigation.

Tidligere var versioner af Apple Maps tilgængelige på webben gennem udvikleres arbejde, der brugte API’en til at skabe kort til websteder som DuckDuckGo.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.