Forside * Nyheder

Ny Logitech Combo Touch tilgængelig til den nye iPad Air og iPad Pro

-

Logitech har lanceret en ny version af Combo Touch, der er tilgængelig til den nydesignede iPad Air og den nye iPad Pro. Dette tastaturcover er produceret med bæredygtige materialer og præsenterer sig som det tyndeste og letteste i sin serie.

Produktet kombinerer et aftageligt tastatur med et fleksibelt stativ, hvilket muliggør adskillige positioner for brugen. Denne model inkluderer det største Multi-Touch pegefelt til dato, hvilket forbedrer præcision i navigation og input.

Annonce:

Joseph Mingori, der er general manager for Mobile Solutions and Partnerships i Personal Workspace Solutions hos Logitech, pointerer, at den nye Combo Touch er skabt til at integrere høj kvalitet med effektiv funktionalitet, hvilket tilbyder brugerne ultimativ frihed til at arbejde og spille fra diverse lokationer. Han fremhæver produktets kapacitet til at forene portabilitet med robust ydeevne, som er væsentlig for mobile enheder.

 

Combo Touch fremmer produktiviteten uanset brugerens placering og tilbyder samtidig passende beskyttelse til både iPad Air og iPad Pro. Detaljer som auto-baggrundsbelyste taster med 16 lysstyrkeniveauer sikrer komfort under forskellige lysforhold. Dertil kommer genvejstaster, der effektiviserer almindelige funktioner som lydstyrkekontrol og medieafspilning. Tastaturet anvender Smart Connector-teknologi, der sikrer en øjeblikkelig og sikker forbindelse uden behov for yderligere opladning eller Bluetooth-forbindelser.

 

Pris og levering

Combo Touch fås i farverne Graphite for iPad Pro og Oxford Grey for iPad Air. De nye tastaturcovers kan købes via Logitechs og Apples hjemmesider. Priserne varierer fra DKK 1.699,- for Combo Touch til 11-tommer iPad Air, op til DKK 2.149,- for 13-tommer iPad Pro.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.