Forside * Nyheder

Mofibo klar med nye abonnementstyper

-
Foto: Mofibo

Mofibo, en af Danmarks førende platforme for lydbøger og e-bøger, har netop annonceret lanceringen af to nye abonnementstyper, som vil give brugerne endnu større fleksibilitet og værdi.

Med et omfattende katalog på mere end 600.000 titler, inklusive bestsellere, tidløse klassikere og eksklusivt indhold, kan brugerne nu vælge et abonnement, der passer til deres præferencer og dagligdag.

 

Annonce:
Foto: Mofibo

De nye abonnementer

Flex
Flex-abonnementet introducerer en større grad af fleksibilitet til det nuværende Basic-produkt. Brugerne får mulighed for at overføre ubenyttede lyttetimer fra en måned til de efterfølgende måneder, hvilket gør det lettere at tilpasse brugen efter deres egne behov og skiftende tidsplaner.

Studerende – 50 % hele livet
Dette abonnement er skræddersyet til studerende på videregående uddannelser og giver en livslang rabat på 50 % på Premium-produktet. Det er en unik mulighed for yngre brugere, som kan nyde godt af Mofibos omfattende bibliotek til en reduceret pris, hvilket fremmer tidligt engagement og langvarig kundeloyalitet.

Rasmus Lindstrøm, direktør for Mofibo og landechef for Storytel i Danmark, udtaler: “Hos Storytel og Mofibo er vi dedikerede til innovation med brugeren i centrum, samt at sikre at vores platform leverer exceptionelt indhold, værdi og oplevelser til vores kunder. Vi er glade for at lancere vores nye abonnementer og for at kunne tilbyde endnu større værdi og fleksibilitet til danske lydbogselskere og alle med interesse for gode historier på lyd. Vi har skræddersyet vores nye tilbud til bedre at kunne imødekomme vores kunders forskellige behov, og vi stræber efter at skabe større loyalitet blandt vores kunder og sikre at endnu flere brugere bliver hos os endnu længere.”

De nye abonnementer og pakker er tilgængelige via Mofibos hjemmeside og app fra den 16. maj 2024.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.