Forside * Nyheder

VHS’en er klar: Overnat i verdens sidste Blockbuster-butik

-
Blockbuster inviterer overnattende gæster indenfor. Foto: Blockbuster / Airbnb

Ferie i USA? – Verdens sidste Blockbuster-butik åbner midlertidigt for overnattende gæster.

Klar til det store nostalgi-trip? Hvis turen går til USA til september, så er bliver der nu mulighed for at booke en overnatning af de mere specielle.

Verdens allersidste Blockbuster-butik, beliggende i byen Bend i staten Oregon, åbner midlertidigt for overnattende gæster.

Annonce:

Der er dog tale om et PR-stunt, for butikken vil kun holde åbent for i alt 3 overnatninger til september, og her er det er kun muligt at booke én nat. Man kan ikke snuppe alle tre.

 

Sovesofa i tv-stuen. Foto: Blockbuster / Airbnb

 

Til gengæld er prisen lav. Blot $4 for en nat, det svarer til godt 25 kr. – inkl. sodavand og snacks.

Dertil alle de mundbind, desinficerende klude og håndsprit der ønskes, og Blockbuster lover at butikken forinden er sprittet af efter myndighedernes regler for overnatning.

 

Der er indrettet tv-stue med sovesofa. Foto: Blockbuster / Airbnb

 

Butikken har fundet film frem fra 90’erne og gjort VHS’en klar. Er I mere til nyere film, så står hele butikken til rådighed.

Bare man overholder husreglerne, som bl.a. er “Be kind, Please Rewind!” – vær sød at spole VHS-båndet tilbage efter brug.

 

VHS’en er klar. “Be kind. Please Rewind”. Foto: Blockbuster / Airbnb

 

Tid og sted

Der kan overnattes d. 18/9, 19/9 og 20/9

Der er plads til 4 overnattende gæster per nat. Kan det friste åbnes der for bookinger d. 17/8 kl. 22 dansk tid hos Airbnb

Find vej

 

Der er snacks på hylden. Foto: Blockbuster / Airbnb

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.